Članci

Različite teme vezane uz podršku vašem zdravlju

Besplatno vježbanje joge u Trogiru

Za sve one iz grada Trogira i okolice, koji bi htjeli početi s vježbanjem joge, hotel Medena i udruga “Podrška zdravlju” organiziraju besplatno vježbanje tijekom mjeseca ožujka 2016. godine.

Program je namjenjen potpunim početnicima, no dobro došli su svi, bez obzira na predhodno iskustvo. Vježbanje će se odvijati u hotelu Medena, po programu “Joga za cjelovito zdravlje”, o kojem možete pročitati više na našim stranicama.

Početak održavanja vježbi je ponedjeljak 07.03.2016. , a termini održavanja su ponedjeljak i četvrtak u 18 sati. Vježbanje traje 1h 30m.

S obzirom na ograničen broj mjesta, za program se potrebno predbilježiti – što možete učiniti porukom ili pozivom na broj: 091 573 26 56.

Slobodno nam se obratite u vezi svih informacija koje vas eventualno zanimaju. Radujemo se zajedničkom vježbanju i druženju!

 

FB event: https://web.facebook.com/events/1677332415879688/

 

DCIM100MEDIADJI_0346.JPG

Photo credit:

foto 1: Army Medicine via Foter.com / CC BY

foto 2: hotel Medena

 

DCIM100MEDIADJI_0346.JPG

Odgoj s glazbom

Zašto je najbolji mogući odgoj onaj s glazbom, potvrđuju razna znanstvena istraživanja, ali i povijesni presjek civilizacija …

Tretiranje fascije – osnovni principi

Prethodna dva članka o fasciji  (članak 1 i članak 2)  objasnila su što je fascija i koje su njene funkcije u ljudskom …

Joga razglednica iz Fužina

Prekrasan gradić Fužine smješten je u južnom dijelu Gorskog kotara, oko pola sata vožnje od mora. Iako blizu Jadranske …