Članci

Različite teme vezane uz podršku vašem zdravlju

Besplatno vježbanje joge u Trogiru - 850

Besplatno vježbanje joge u Trogiru

Za sve one iz grada Trogira i okolice, koji bi htjeli početi s vježbanjem joge, hotel Medena i udruga “Podrška zdravlju” organiziraju besplatno vježbanje tijekom mjeseca ožujka 2016. godine.

Program je namjenjen potpunim početnicima, no dobro došli su svi, bez obzira na predhodno iskustvo. Vježbanje će se odvijati u hotelu Medena, po programu “Joga za cjelovito zdravlje”, o kojem možete pročitati više na našim stranicama.

Početak održavanja vježbi je ponedjeljak 07.03.2016. , a termini održavanja su ponedjeljak i četvrtak u 18 sati. Vježbanje traje 1h 30m.

S obzirom na ograničen broj mjesta, za program se potrebno predbilježiti – što možete učiniti porukom ili pozivom na broj: 091 573 26 56.

Slobodno nam se obratite u vezi svih informacija koje vas eventualno zanimaju. Radujemo se zajedničkom vježbanju i druženju!

 

FB event: https://web.facebook.com/events/1677332415879688/

 

DCIM100MEDIADJI_0346.JPG

Photo credit:

foto 1: Army Medicine via Foter.com / CC BY

foto 2: hotel Medena

 

DCIM100MEDIADJI_0346.JPG

Volim sunce

Goltis metoda sunčanja

Tamnjenje tijela tijekom izlaganja suncu, zapravo je obrambeni mehanizam našeg organizma koji proizvodnjom melanina, tzv. …

Mikro fascija

Fascija – poveznica energije i materije (2. dio)

U prethodnom članku opisana je anatomsko fiziološka uloga fascije u ljudskom tijelu (likn: članak 1 ).  Kako bi razumjeli …

Pretklon iz Sukhasane

Obrnuti položaji – način i dobrobiti

Obrnuti položaji su pozicije tijela u kojima je glava smještena niže od razine srca. Stoga je lako zaključiti kako povećan …