Divine summer yoga retreat – Vis 2017.

Yoga retreat je prilika da se povučemo iz svoje svakodnevice i zaronimo u sebe - u smijeru vlastite duše. Tada i naše svakodnevne aktivnosti bivaju vođene intuicijom, koja izvire iz dubljih slojeva našeg vlastitog bića.

Od 24.06. do 01.07.2017. održati će se sedmodnevni yoga retreat u mjestu Rukavac na južnoj strani otoka Visa, 15 min hoda od plaže Srebrna.

Program će voditi međunarodno poznata yoga učiteljica Lea Lončar i Nikola Drviš-Grk, voditelj udruge “Podrška zdravlju”, yoga učitelj i bodywork praktičar.

Program će započinjati jutarnjom meditacijom, vježbama disanja i čišćenja (pranajama i kriya), a nastaviti će se satovima Vinyasa i Hatha yoge. Nakon doručka slijediti će teoretsko praktična predavanja iz yoga filozofije, resoursinga, bodyworka i ostalih područja vezanih uz podršku cjelovitom zdravlju.

Čitavo popodne biti će namjenjeno kupanju i istraživanju prelijepog otoka Visa, a nakon večere novo okupljanje biti će prilika za druženje, kontemplaciju i večernju meditaciju.

Retreat je međunarodnog karaktera te će voditelji govoriti na engleskom jeziku.

Mjesto održavanja je prekrasno imanje “Pod kistom” - http://www.vis-cultrelax.com/ , a osim yoga programa uklopljenog u mediteranski ambijent, polaznici će moći uživati u organskoj vegetarijansko/veganskoj prehrani, dobiti ayurvedsku ili shiatsu masažu te imati satove sup yoge.

Više o programu, voditeljima, prijavama i svemu ostalom doznajte na:

https://web.facebook.com/events/1235270943229945/?active_tab=about

jutarnja-meditacija

kupanje-nakon-vjezbi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

opustanje-bili-bokJoga u prirodi 6

Lea vodi sat yoge

Joga u prirodi 9

Joga u prirodi 7

Čarolija okusa

Raznobojni ljetni pudinzi

Ova jednostavna slastica može se pripremiti u dvije varijante. Veganski recept dala nam je Ivana Cicarelli, a mi iz Podrške …

Zdravlje je moj đir 2016

Vinjasa joga i shiatsu na Sustipanu

I ove godine naša udruga će sudjelovati  u javnozdravstvenoj manifestaciji „Zdravlje je moj đir“, koja će se održati …

Kružni koncept elemenata

Kružni koncept pet elemenata

Kada se određene energetske kvalitete unutar prirode opisuju putem elemenata, u različitim tradicijama nailazimo na različite …