Svi za jedno i jedno za sve – radionica

Ovo je iskustvena radionica buđenja unutarnjeg iscjelitelja kroz pokret, dah, zvuk i svjesnost u trajanju od 3 do 4 sata.

Rad se odvija kroz postavljanje osobnog cilja, podrška uravnoteženju pojedinca putem grupne energije na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj, energetskoj i svjesnoj razini.

Tijekom radionice koriste se tradicionalne tehnike Do-In vježbi za pokretanje energetskih meridijana, aktivira se mudrost i snaga daha, te se koriste vibracije gonga i tibetanskih zdjela.

Kroz radionicu polaznici imaju priliku osvještavati i otvarati vlastiti potencijal putem intenziviranja osobnog iskustva i istraživanja vlastitih granica uz podršku čitave grupe.

Sama radionice usmjerava odabranu namjeru, vodeći proces kroz fizičku, emocionalnu, energetsku i vibracijsku razinu, kako bi se lakše i brže integrirala u život pojedinca.

Voditelj: Igor Kuhar

Sljedeća radionica:

Samobor: u pripremi

Split: u pripremi

Informacije i prijave: 095 902 90 38, kuhar.igor@gmail.com

svi-za-jedno-i-jedno-za-sve

gong-u-krugu

shiatsu-tretman

Čarolija okusa

Raznobojni ljetni pudinzi

Ova jednostavna slastica može se pripremiti u dvije varijante. Veganski recept dala nam je Ivana Cicarelli, a mi iz Podrške …

Zdravlje je moj đir 2016

Vinjasa joga i shiatsu na Sustipanu

I ove godine naša udruga će sudjelovati  u javnozdravstvenoj manifestaciji „Zdravlje je moj đir“, koja će se održati …

Kružni koncept elemenata

Kružni koncept pet elemenata

Kada se određene energetske kvalitete unutar prirode opisuju putem elemenata, u različitim tradicijama nailazimo na različite …