Svi za jedno i jedno za sve – radionica

Ovo je iskustvena radionica buđenja unutarnjeg iscjelitelja kroz pokret, dah, zvuk i svjesnost u trajanju od 3 do 4 sata.

Rad se odvija kroz postavljanje osobnog cilja, podrška uravnoteženju pojedinca putem grupne energije na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj, energetskoj i svjesnoj razini.

Tijekom radionice koriste se tradicionalne tehnike Do-In vježbi za pokretanje energetskih meridijana, aktivira se mudrost i snaga daha, te se koriste vibracije gonga i tibetanskih zdjela.

Kroz radionicu polaznici imaju priliku osvještavati i otvarati vlastiti potencijal putem intenziviranja osobnog iskustva i istraživanja vlastitih granica uz podršku čitave grupe.

Sama radionice usmjerava odabranu namjeru, vodeći proces kroz fizičku, emocionalnu, energetsku i vibracijsku razinu, kako bi se lakše i brže integrirala u život pojedinca.

Voditelj: Igor Kuhar

Sljedeća radionica:

Samobor: u pripremi

Split: u pripremi

Informacije i prijave: 095 902 90 38, kuhar.igor@gmail.com

svi-za-jedno-i-jedno-za-sve

gong-u-krugu

shiatsu-tretman

Odgoj s glazbom

Zašto je najbolji mogući odgoj onaj s glazbom, potvrđuju razna znanstvena istraživanja, ali i povijesni presjek civilizacija …

Tretiranje fascije – osnovni principi

Prethodna dva članka o fasciji  (članak 1 i članak 2)  objasnila su što je fascija i koje su njene funkcije u ljudskom …

Joga razglednica iz Fužina

Prekrasan gradić Fužine smješten je u južnom dijelu Gorskog kotara, oko pola sata vožnje od mora. Iako blizu Jadranske …