Svi za jedno i jedno za sve – radionica

Ovo je iskustvena radionica buđenja unutarnjeg iscjelitelja kroz pokret, dah, zvuk i svjesnost u trajanju od 3 do 4 sata.

Rad se odvija kroz postavljanje osobnog cilja, podrška uravnoteženju pojedinca putem grupne energije na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj, energetskoj i svjesnoj razini.

Tijekom radionice koriste se tradicionalne tehnike Do-In vježbi za pokretanje energetskih meridijana, aktivira se mudrost i snaga daha, te se koriste vibracije gonga i tibetanskih zdjela.

Kroz radionicu polaznici imaju priliku osvještavati i otvarati vlastiti potencijal putem intenziviranja osobnog iskustva i istraživanja vlastitih granica uz podršku čitave grupe.

Sama radionice usmjerava odabranu namjeru, vodeći proces kroz fizičku, emocionalnu, energetsku i vibracijsku razinu, kako bi se lakše i brže integrirala u život pojedinca.

Voditelj: Igor Kuhar

Sljedeća radionica:

Samobor: u pripremi

Split: u pripremi

Informacije i prijave: 095 902 90 38, kuhar.igor@gmail.com

svi-za-jedno-i-jedno-za-sve

gong-u-krugu

shiatsu-tretman

Volim sunce

Goltis metoda sunčanja

Tamnjenje tijela tijekom izlaganja suncu, zapravo je obrambeni mehanizam našeg organizma koji proizvodnjom melanina, tzv. …

Mikro fascija

Fascija – poveznica energije i materije (2. dio)

U prethodnom članku opisana je anatomsko fiziološka uloga fascije u ljudskom tijelu (likn: članak 1 ).  Kako bi razumjeli …

Pretklon iz Sukhasane

Obrnuti položaji – način i dobrobiti

Obrnuti položaji su pozicije tijela u kojima je glava smještena niže od razine srca. Stoga je lako zaključiti kako povećan …