Svi za jedno i jedno za sve – radionica

Ovo je iskustvena radionica buđenja unutarnjeg iscjelitelja kroz pokret, dah, zvuk i svjesnost u trajanju od 3 do 4 sata.

Rad se odvija kroz postavljanje osobnog cilja, podrška uravnoteženju pojedinca putem grupne energije na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj, energetskoj i svjesnoj razini.

Tijekom radionice koriste se tradicionalne tehnike Do-In vježbi za pokretanje energetskih meridijana, aktivira se mudrost i snaga daha, te se koriste vibracije gonga i tibetanskih zdjela.

Kroz radionicu polaznici imaju priliku osvještavati i otvarati vlastiti potencijal putem intenziviranja osobnog iskustva i istraživanja vlastitih granica uz podršku čitave grupe.

Sama radionice usmjerava odabranu namjeru, vodeći proces kroz fizičku, emocionalnu, energetsku i vibracijsku razinu, kako bi se lakše i brže integrirala u život pojedinca.

Voditelj: Igor Kuhar

Sljedeća radionica:

Samobor: u pripremi

Split: u pripremi

Informacije i prijave: 095 902 90 38, kuhar.igor@gmail.com

svi-za-jedno-i-jedno-za-sve

gong-u-krugu

shiatsu-tretman

Michael Anderson

Spiritual psychology i Psihologija promjene – javno predavanje u Samoboru

U utorak 09.01.2018. od 19:00 do 21:00, u Samoboru će se održati javno predavanje psihologa Michaela Andersona (USA) i …

Kurkuma i đumbir

Ljekovita svojstva kurkume

Kurkuma kao biljna vrsta spada u porodicu đumbirovki (Zingiberaceae), a od njenog sasušenog korijena dobiva se žuti prah, …

Fascija članak

Fascija; poveznica energije i materije – 1. dio

Sa stanovišta zapadne medicine, do 80-ih godina prošlog stoljeća fascija smatrala samo vrstom vezivnog tkiva koja obavija …