Joga


Joga znači jedinstvo. Vježbanjem joge vraćamo se u vlastitu cjelovitost.

Što je Joga ?

Joga nisu vježbe koje izvodimo. Joga je znanost o Svijesti i Prirodi, koja iz Nje proizlazi. Vježbe su nam alati u procesu iskustvenog doživljavanja stanja "Jog" - stanja Jedinstva

Raja Joga – put prakse

Raja Joga je put metodičkog i discipliniranog vježbanja. No ono treba biti popraćeno razumijevanjem samog procesa i usklađeno s jogijskim putem u cjelini.

Joga za cjelovito zdravlje

Sastavljen od izvornih joga vježbi, ovaj metodički program omogućuje postupno i sigurno napredovanje u vježbanju i podrška je razvoju unutrašnje povezanosti sa svojom Višom Prirodom.

Mindful Yoga online – english

Mindful yoga connect elements of hatha yoga, pranayama, meditation, energization exercises, deep relaxation and proprioceptive exercises in direction to have mindful / conscious experience.

Mindful Yoga practice materials – eng.

Translation of the material is in progress. Soon all together on this page.

Online joga vježbe – HR

Podršku za vježbanje joge kod kuće možete dobiti kroz tjedne susrete i zajedničko Online vježbanje. Povezujemo se preko aplikacije Zoom, a snimke satova su u FB grupi

Materijali za vježbanje joge

Ovdje možete pronaći poveznice za pisane i video materijale koji opisuju izvođenje joga vježbi. Vježbanje dobiva svoju punu dimenziju kada se provodi svakodnevno.

Joga Sadhana seminari

Produbljivanjem prakse se stiče dublje iskustvo i razumijevanje Joge, te razvija sposobnost samostalnog vježbanja. Programi se održavaju kao vikend seminari.