Spiritual psychology i Psihologija promjene – javno predavanje u SamoboruU utorak 09.01.2018. od 19:00 do 21:00, u Samoboru će se održati javno predavanje psihologa Michaela Andersona (USA) i Igora Kuhara (HR) na temu iz duhovne psihologije i važnosti samoregulacije kroz psihologiju promjene.

Predavanje je besplatno, no zbog organizacijskih razloga potrebna je prijava, preko stranice: https://www.soulcraftcreations.hr/duhovna-psihologija-promjene/

Michael Anderson je  najprodavaniji autor psiholog  iz SAD-a u njegovom području i govori nam o svojem pristupu rada s ljudima (i s nama samima) u SAD-u – nazvanim Duhovna psihologija.

Iako nije utemeljena na bilo kojoj religiji, duhovnoj psihologiji je cilj proraditi sve što ometa mir osobe. To je humanistički pogled na psihologiju koji se vraća na osnovno načelo da su svi bića ljubavi, a mi koristimo tehnike savjetovanja i podrške kako bismo uklonili neriješena životna pitanja i izazove pitanja, što rezultira povezivanjem duše, psihe i tijela.

Pridružite nam se za ovu jedinstvenu priliku da vidite zašto je njegova poruka postala toliko popularna u cijelom svijetu.

www.michael@executivejoy.com

Igor Kuhar predstavnik je nove generacije psihologa i bodywork praktičara, te integrira psiho-edukaciju, osobni razvoj i regulaciju tjelesno, emocionalno, mentalnih kapaciteta osoba.

Dobitnik je nagrade za izniman doprinos u području primijenjene psihologije za 2017 godinu, te je osnivač SoulCraft creations centra u Samoboru i projekta Svjesnog Održivog Razvoja.

Igor je diplomirao 2006 godine  na sveučilištu u Zagrebu, a edukacije je nastavio na domaćim i internacionalnim edukacijama i školama kao integrativni psihoterapeut, shiatsu praktičar, zvukoterapeut, zvučni pedagog, Marte Meo praktičar. Sve o Igoru i njegovom projektu možete pronaći na:  www.soulcraftcreations.hr   i   www.odrzivosvjesnoroditeljstvo.eu

Poziv i Igorova poruka:

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada bi ste izašli iz vlastitih prosudbi i negativnog razgovora u svojoj glavi i postali netko tko je podržao druge da vide svijetlo i ljepotu oko sebe i u sebi. Svi smo društvena bića željna podrške i rasta, dođite i razmijenite s nama kako podržati sebe i druge oko sebe.

 

Igor